"SULI-SÁRKÁNYOK" - I Tiszaújvárosi Iskolai Sárkányhajó Bajnokság

 

Időpont: 2011. szeptember 17. (szombat) 9:00 óra, rossz idő esetén 2011. szeptember 24. (szombat) 9:00 óraKözös bemelegítés 9:30 órától

Szabadedzés: 2011. szeptember 16. (péntek) 16:00 óra (a hajókat az érdeklődők, ill. a csapatok a verseny előtt kipróbálhatják)

Helyszín: Tiszaújváros, Városi Dísztó

Résztvevők: 10+1 fős (+1 fő a dobos) vegyes csapatok, az 5-6-7-8. osztály évfolyamairól, évfolyamonként 1-1 csapat minden iskolából. A csapat tagjai adják a 11 fős legénységet. A rendezők biztosítják az állandó kormányost mindkét hajóban.

Az 1-2-3-4. osztályos tanulók a verseny végen szabadedzés keretében kipróbálhatják a sárkányhajókat.

 

Jelentkezés: A szülő/gondviselő által aláírt Szülői Nyilatkozatok és a Nevezési Lapok leadásával a kijelölt tanároknál.

Arany János iskola: Nemes Nándor

Hunyadi Mátyás iskola: Ujlaky Ildikó

Kazinczy Ferenc iskola: Türk Judit

Széchenyi István iskola: Homródi Zsolt

Eötvös József Gimnázium: Szigeti-Székely Éva

 

Versenyforma: A verseny a városi Dísztavon, kieséses rendszerben kerül lebonyolításra, évfolyamonkénti bontásban.

 

Táv: 100 m

 

Díjazás: A résztvevő csapatok minden tagja oklevél, míg az 1-3. helyezett csapat tagjai éremdíjazásban is részesülnek.

 

Rendező: Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület (web: www.tkkse.hu, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Egyéb: Az időjárásnak megfelelő vízi sportoláshoz szükséges ruházat, ill. váltóruha ajánlott! A versenyről videó és fényképfelvételek készülnek, melyek a versenyt követően a www.tkkse.huhonlapon, és az Egyesület Facebook oldalán is elérhetőek, ill. letölthetőek lesznek. A verseny előtti közös bemelegítés a Tiszaújvárosi Gimnasztráda Válogatott tagjainak közreműködésével zajlik.

Az eredményhirdetést követően, igény szerint a versenyen nem induló tanulóknak, ill. az alsó tagozatos gyerekeknek, a kísérőtanároknak és a szülőknek is biztosítjuk a sárkányhajózás kipróbálását.

 

A mentőmellény használata Minden résztvevő számára kötelező, melyet a rendezők biztosítanak! A Verseny biztonságos lebonyolításában közreműködik A Karsztvíz, Búvár és Barlangász Sportegyesület!